dromen

Droom – wat je graag wilt, wat je meemaakt tijdens je slaap

Dromer – fantast, vrije verbeelding, luchtkastelenbouwer, mijmeraar, slaper

Ster – oriëntatiepunt voor je levensweg, iemand die iets heel goed kan

Droomster – dromer, fantast, vrouw met grote verbeeldingskracht

Dromen zijn je eigen innerlijke gids: een onuitputtelijke en magische bron van inspiratie, inzicht, troost, heling of humor. Ze vertellen ons wat we zijn vergeten. Omdat we als mens vaak niet meer in verbinding staan met onze eigen innerlijke wijsheid. Doordat we ons als kind hebben leren aanpassen aan de verwachtingen van anderen.

Dromen nodigen je uit tot persoonlijke groei en bewust-zijn. Ze bieden inzicht in onbewuste aspecten van jezelf. Je diepste verlangens, angsten of aangeleerde patronen. Dromen helpen je zicht te krijgen op je persoonlijke pad. Ze maken zichtbaar wat onbewust is en gezien wil worden.

Volgens de sjamanen kunnen we de wereld om ons heen co-creëren. Samen met het universum. Sjamanen weten dat we dit kunnen door ons bewustzijn te verhogen. Kunnen we zo onze dromen waarmaken? En welke dromen kunnen uitkomen? Erken alle self-fulfilling prophecies die je hebt opgeroepen en laat ze los. Zo maak je ruimte voor nieuwe inzichten.

Dromen zijn ongrijpbaar. Daarom help ik je bewust worden van de wijsheid van je dromen. In de droomopstellingen die ik begeleid, maken mensen contact met hun eigen dromen. Steeds weer is dat verrassend, ontroerend en inspirerend. Altijd brengt het nieuwe en relevante inzichten voor de dromer.

Dit doet Mirjam.

  • Zicht op de boodschappen in jouw dromen
  • Droomopstellingen – individueel of in groepen
  • Droomreizen/soul journeys
  • Bewustwording van patronen
  • Contact met je eigen-wijsheid via je dromen
Wat hebben jouw dromen te vertellen?
Kijk bij aanbod of agenda wat ik voor je kan betekenen!